Sira-Kvina er 50 år i 2013!

I 2013 fyller Sira-Kvina 50 år, og det blir flere ulike markeringer for å feire jubilanten!

Det vil bli utgitt en jubileumsbok som deles ut til alle husstander i Sirdal, Kvinesdal og Åna-Sira. Det skal arrangeres en jubileumsfest for alle ansatte, pensjonister og eksterne forbindelser, og sist men ikke minst; det vil avholdes folkefester i de tre kommunene vi har kraftverk i.

Folkefestene går av stabelen i Åna-Sira, på Tonstad og i Kvinesdal. Fellesnevneren for alle tre folkefestene er gratis mat til alle fremmøtte, ulik underholdning myntet på både barn, ungdom og voksne, utdeling av jubileumsbok, samt muligheten for å vinne en flott premie.

Første folkefest ut er i Åna-Sira den 1. juni. I den lille bygda blir det grillmat til alle, musikalsk underholdning og en fotballkamp utenom det vanlige.

Folkefesten på Tonstad arrangeres den 15. juni.  Her vil blant annet den spektakulære dansegruppa Kingwings Crew, kjent fra Norske Talenter, servere et forrykende show med stunts som garantert vil imponere. Popartisten Venke Knutson vil gi oss noen av sine kjente låter og det skal serveres wok fra en gigantisk panne! Fotballturnering mellom lokale lag blir det også, med litt ekstra utfordringer for spillerne på banen.

I Kvinesdal avholdes folkefesten etter sommerferien, nærmere bestemt den 24. august. Her kommer blant annet Lindesnes trekkspillklubb og hip hop/breakegruppen Blackoutz Crew, som begge kan by på førsteklasses show i to ulike kategorier. Det er ventet mellom 3000 – 4000 besøkende til Kvinesdal denne dagen, og alle de fremmøtte får servert lapskaus.

Både på Tonstad og i Kvinesdal vil Kraftkampen bli avholdt mellom de lokale skolene i kommunen, og til begge stedene kommer Klovnen Knut med flere ulike innslag for de aller minste.

Målet med folkefestene er å gi noe tilbake til innbyggerne i de kommunene vi har kraftverk i, samt at det er en perfekt arena for å vise frem vår  flotte arbeidsplass!

Vi håper at alt av stort og smått vil komme
å feire 50-årsdagen sammen med oss!