IKT-gruppen består av fagområdene IT og telematikk, og har for tiden 6 medarbeidere. Gruppen har ansvar for å drifte og videreutvikle selskapets IKT-infrastruktur på en sikker og fremtidsrettet måte, og være en rådgivende funksjon for andre fagområder innenfor IKT-området. Høres det spennende ut? 


I Sira-Kvina kraftselskap følger vi med på den teknologiske utviklingen, tenker nytt og utfordrer hverandre til å hele tiden bli bedre. 

For å legge til rette for trivsel og god helse har kraftselskapet en rekke tilbud til de ansatte. Vi har et aktivt treningsmiljø og en egen velferdskomite som sørger for flere sosiale arrangementer gjennom året.

Sira-Kvinas hovedkontor og sentralverksted ligger på Tonstad. Arbeidssted vil være på Tonstad og rundt på kraftstasjonene. 

Tonstad er administrasjonssted for Sirdal kommune i Agder. Tonstad ligger mellom Egersund og Stavanger i nordvest, og Flekkefjord, Mandal og Kristiansand i sørøst. Stedet har treårig videregående skole. Kommunen er for øvrig svært godt utbygget innen skole-, barnehage-, kultur-, helse- og sosialsektoren.
 

Hva får du hos oss?

Vakre naturopplevelser i Sirdal: Sirdal byr på mange vakre naturopplevelser og her er det rike muligheter for friluftsliv, jakt og fiske.

Hytter til ansatte: Sira-Kvina kraftselskap har flere hytter og messer både i fjellet og på sørlandskysten som de ansatte kan disponere til fritidsbruk. Kraftselskapet leier i tillegg et jaktterreng hvor det er muligheter for jakt på småvilt.

Gode pensjons- og forsikringsordninger: Vi har meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger for ansatte, bl.a. person- og helseforsikring.

Aktivt arbeidsmiljø: Kraftselskapet har et aktivt treningsmiljø og disponerer eget trimrom for ansatte med kondisjons- og styrkeapparater, samt squashhall.


Videre vil du oppleve:

  • Dyktige arbeidskollegaer
  • Godt faglig og sosialt miljø
  • Kompetanseheving og læring
  • Utviklende prosjekter
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Firmabolig kan stilles til disposisjon 
  • Pendlergodtgjørelse 
  • Ekstra feriedager 
  • Gode velferdsordninger


Vår nye avdelingsingeniør Telecom/IKT:

Rollen din innebærer drift og dokumentasjon av sambandssystem for datatrafikk, driftstelefoni, driftsradio og fjernkontroll. Mer konkret vil du lede innleide ressurser, og koordinere aktivitet og bestilling. Videre skal du overvåke, feilsøke og feilrette IKT-infrastruktur, samt utføre rutineoppgaver.  

Derfor er relevant utdanning, kjennskap til TCP/IP-nettverk og moderne sikkerhetsarkitektur veldig bra. Vi blir dog aldri ferdig utlært, så at du er lærevillig anser vi som et stort pluss.  

Ellers setter vi pris på at du er imøtekommende, samarbeidsvillig og fleksibel. Det viktigste er at du er deg selv – for det er en person vi gleder oss til å bli kjent med! 

Kontaktinformasjon:

Mats Løstegård
Firstrate
mats@firstrate.no
+4793451551
 

Søknadsfrist: Snarest

Søk på stillingen